Et toalettkort for deg som ikke kan vente

Publisert av Gry Sveinhaug, 21.okt.2019

Problemer med urinblæren og tarmen synes ikke utenpå. Det kan derfor være både pinlig og slitsomt å snakke om med fremmede, spesielt hvis urinblæren eller tarmen signaliserer at det er på tide å finne et toalett, nå! Ofte er køen til offentlige toaletter for lang til at man kan ta sjansen på å vente. Vi presenterer derfor Toalettkortet, som en rask hjelp når du har behov for tilgang til første og beste toalett.

Les mer

Opplev vår nyeste innovasjon på ICS 2019 Gøteborg

Publisert av Gry Sveinhaug, 03.sep.2019

Du kan være blant de første som får vite mer – besøk oss på Stand 04 når vi avdekker en ny og spennende løsning på det 49. årlige møtet for the International Continence Society. Som en del av et tverrfaglig program vil vi også være vertskap for et symposium med ledende spesialister, som en del av vårt "Advancing Continence Care Together" initiativ.


Les mer

Emne: Blæredysfunksjon, International Continence Society (ICS), tarmdysfunksjon, Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS)

Nytt på hjemmesiden om Parkinson

Publisert av Gry Sveinhaug, 13.aug.2019

For personer med nevrologiske sykdommer som Multippel Sklerose (MS), ryggmargsskade (RMS) eller Parkinson er påvirkningen på urinblæren og tarmen stor. For de fleste vil dette bety dårligere livskvalitet. Ofte vil det være symptomer både fra urinblære og tarm. Det er på tide med et mer helhetlig syn på dette problemet – for pasientenes skyld.

Les mer

Emne: parkinson, livskvalitet, urinblærens og tarmens interaksjon

Livet med transanal irrigasjon

Publisert av Gry Sveinhaug, 29.jul.2019

Vi har laget en brukerveileder for å hjelpe deg som har fått foreskrevet Navina og behandlingsmetoden transanal irrigasjon (TAI) for problemer med tømming av tarmen. For å lage en brukerveileder som er så informativ som mulig, har vi samlet inn tips og kunnskap fra både helsepersonell og forskere. Vi har også snakket med brukere for å høre deres erfaringer.

Les mer

Emne: transanal irrigasjon

Slik kan du nyte sommeren

Publisert av Gry Sveinhaug, 20.jun.2019

Snart er sommeren her, og mange planlegger en reise i ferien. Uansett om du velger Norgesferie, chartertur eller er ute etter en mer eventyrlig og aktiv ferie, kan du ved hjelp av Ren Intermitterende Kateterisering(RIK) være trygg på at du får tømt urinblæren. Vi har samlet noen gode råd, så du kan forberede deg og slippe å bruke ferien på problemløsing.

Les mer

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering, reise

Fokus på bekkenbunnen ved årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Publisert av Gry Sveinhaug, 11.jun.2019

Arctic Pelvic Floor Meeting ble arrangert for femte året på rad, denne gang i naturskjønne Tromsø. Wellspect var selvfølgelig på plass!

Les mer

Nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering

Publisert av Gry Sveinhaug, 29.mai.2019

Vi lanserer nå et nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) som informerer om at du er avhengig av kateter for å tømme urinblæren din.

Les mer

Vi er klare for årets UTF kongress i Stockholm

Publisert av Gry Sveinhaug, 06.mai.2019

Årets kongress for uroterapeuter nærmar seg med stormskritt, denne gangen i Stockholm 9.-10. mai. Wellspect vil være på plass for å snakke om urinblærens og tarmens interaksjon, og presentere våre nylig oppdaterte brosjyrer for pasienter med nevrogen sykdom eller skade.

Les mer

Emne: UTF, urinblæren og tarmens interaksjon

Nå finnes vi på Facebook

Publisert av Gry Sveinhaug, 23.apr.2019

Wellspect Norge har en egen side på Facebook. I tillegg til telefon-og mailkontakt, finnes det nå enda en mulighet til direkte kommunikasjon med selskapets kundeservice.

Les mer

Ny brosjyre for deg som har en ryggmargsskade eller møter personer med ryggmargsskade

Publisert av Gry Sveinhaug, 18.mar.2019

Brosjyren fokuserer på blære- og tarmproblemer ved ryggmargsskade og hvordan Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) og Transanal Irrrigasjon (TAI) fungerer og kan gjøre hverdagen enklere for deg og dine pasienter.

Les mer