Slik kan du nyte sommeren

Publisert av Gry Sveinhaug, 20.jun.2019

Snart er sommeren her, og mange planlegger en reise i ferien. Uansett om du velger Norgesferie, chartertur eller er ute etter en mer eventyrlig og aktiv ferie, kan du ved hjelp av Ren Intermitterende Kateterisering(RIK) være trygg på at du får tømt urinblæren. Vi har samlet noen gode råd, så du kan forberede deg og slippe å bruke ferien på problemløsing.

Les mer

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering, reise

Fokus på bekkenbunnen ved årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Publisert av Gry Sveinhaug, 11.jun.2019

Arctic Pelvic Floor Meeting ble arrangert for femte året på rad, denne gang i naturskjønne Tromsø. Wellspect var selvfølgelig på plass!

Les mer

Nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering

Publisert av Gry Sveinhaug, 29.mai.2019

Vi lanserer nå et nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) som informerer om at du er avhengig av kateter for å tømme urinblæren din.

Les mer

Vi er klare for årets UTF kongress i Stockholm

Publisert av Gry Sveinhaug, 06.mai.2019

Årets kongress for uroterapeuter nærmar seg med stormskritt, denne gangen i Stockholm 9.-10. mai. Wellspect vil være på plass for å snakke om urinblærens og tarmens interaksjon, og presentere våre nylig oppdaterte brosjyrer for pasienter med nevrogen sykdom eller skade.

Les mer

Emne: UTF, urinblæren og tarmens interaksjon

Nå finnes vi på Facebook

Publisert av Gry Sveinhaug, 23.apr.2019

Wellspect Norge har en egen side på Facebook. I tillegg til telefon-og mailkontakt, finnes det nå enda en mulighet til direkte kommunikasjon med selskapets kundeservice.

Les mer

Ny brosjyre for deg som har en ryggmargsskade eller møter personer med ryggmargsskade

Publisert av Gry Sveinhaug, 18.mar.2019

Brosjyren fokuserer på blære- og tarmproblemer ved ryggmargsskade og hvordan Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) og Transanal Irrrigasjon (TAI) fungerer og kan gjøre hverdagen enklere for deg og dine pasienter.

Les mer