Det er viktig for oss at barn og unge har det bra, og derfor støtter vi Friends og Rädda Barnen – High Five

Publisert av Gry Sveinhaug, 26.des.2019

Engasjerte mennesker som forplikter seg utover sin faste jobb, har vi mange av hos Wellspect. Blant våre ansatte finnes mange som er aktivt involvert innen aktiviteter for barn og ungdom som trenere og mentorer. 


Les mer

Emne: trivsel, sponsor

Nå er det jul igjen!

Publisert av Gry Sveinhaug, 10.des.2019

Snart er det jul og tid for litt etterlengtet ferie for mange, og i forbindelse med dette har vår kundeservice litt begrenset åpningstid.


Les mer

Wellspect Scholar Uroterapeutmøte 2019

Publisert av Gry Sveinhaug, 12.nov.2019

Wellspect inviterte til et nasjonalt møte med faglig påfyll for uroterapeuter, noe vi håper å gjøre til en årlig happening. Hensikten med møtet var å gi noen årsakssammenhenger og helhetlig kunnskap om praktiske tiltak som kan brukes i klinikken.

Les mer

Et toalettkort for deg som ikke kan vente

Publisert av Gry Sveinhaug, 21.okt.2019

Problemer med urinblæren og tarmen synes ikke utenpå. Det kan derfor være både pinlig og slitsomt å snakke om med fremmede, spesielt hvis urinblæren eller tarmen signaliserer at det er på tide å finne et toalett, nå! Ofte er køen til offentlige toaletter for lang til at man kan ta sjansen på å vente. Vi presenterer derfor Toalettkortet, som en rask hjelp når du har behov for tilgang til første og beste toalett.

Les mer

Opplev vår nyeste innovasjon på ICS 2019 Gøteborg

Publisert av Gry Sveinhaug, 03.sep.2019

Du kan være blant de første som får vite mer – besøk oss på Stand 04 når vi avdekker en ny og spennende løsning på det 49. årlige møtet for the International Continence Society. Som en del av et tverrfaglig program vil vi også være vertskap for et symposium med ledende spesialister, som en del av vårt "Advancing Continence Care Together" initiativ.


Les mer

Emne: Blæredysfunksjon, International Continence Society (ICS), tarmdysfunksjon, Lower Urinary Tract Symptoms (LUTS)

Nytt på hjemmesiden om Parkinson

Publisert av Gry Sveinhaug, 13.aug.2019

For personer med nevrologiske sykdommer som Multippel Sklerose (MS), ryggmargsskade (RMS) eller Parkinson er påvirkningen på urinblæren og tarmen stor. For de fleste vil dette bety dårligere livskvalitet. Ofte vil det være symptomer både fra urinblære og tarm. Det er på tide med et mer helhetlig syn på dette problemet – for pasientenes skyld.

Les mer

Emne: parkinson, livskvalitet, urinblærens og tarmens interaksjon

Livet med transanal irrigasjon

Publisert av Gry Sveinhaug, 29.jul.2019

Vi har laget en brukerveileder for å hjelpe deg som har fått foreskrevet Navina og behandlingsmetoden transanal irrigasjon (TAI) for problemer med tømming av tarmen. For å lage en brukerveileder som er så informativ som mulig, har vi samlet inn tips og kunnskap fra både helsepersonell og forskere. Vi har også snakket med brukere for å høre deres erfaringer.

Les mer

Emne: transanal irrigasjon

Slik kan du nyte sommeren

Publisert av Gry Sveinhaug, 20.jun.2019

Snart er sommeren her, og mange planlegger en reise i ferien. Uansett om du velger Norgesferie, chartertur eller er ute etter en mer eventyrlig og aktiv ferie, kan du ved hjelp av Ren Intermitterende Kateterisering(RIK) være trygg på at du får tømt urinblæren. Vi har samlet noen gode råd, så du kan forberede deg og slippe å bruke ferien på problemløsing.

Les mer

Emne: Ren Intermitterende Kateterisering, reise

Fokus på bekkenbunnen ved årets Arctic Pelvic Floor Meeting

Publisert av Gry Sveinhaug, 11.jun.2019

Arctic Pelvic Floor Meeting ble arrangert for femte året på rad, denne gang i naturskjønne Tromsø. Wellspect var selvfølgelig på plass!

Les mer

Nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering

Publisert av Gry Sveinhaug, 29.mai.2019

Vi lanserer nå et nytt ID kort for Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) som informerer om at du er avhengig av kateter for å tømme urinblæren din.

Les mer