Nå er vi på YouTube!

Publisert av Anna Dulén, 15.jun.2020

Når sosial avstand er avgjørende for at vi skal klare de utfordringene vi sammen står i, får vi prøve å finne nye måter å hjelpe hverandre på. Vi på Wellspect ser det som vårt viktigste oppdrag å fortsette med å forsøke og gjøre en virkelig forskjell for de som har problemer med urinblære og tarm, selv om det blir litt på avstand akkurat nå. Vi har derfor nå lansert YouTube kanalen Wellspect Norden der man, blant annet, kan finne våre  instruksjonsvideoer.

Les mer

LoFric Elle sier velkommen til ytterligere en Charrière (CH)

Publisert av Anna Dulén, 08.jun.2020

Sist høst presenterte vi vår siste innovasjon for kvinner, LoFric Elle i Charrière (CH) 12, som er en av de mest anvendte Charrière-størrelsene for kvinner. Vi har den glede å fortelle at LoFric Elle nå kommer i CH 14.

Les mer

Emne: verdighet, Lofric Elle, charriere

Wellspect vinner verdenskjent iF DESIGN AWARD 2020

Publisert av Gry Sveinhaug, 20.apr.2020

Vinnerproduktet, LoFric® Elle™, vant i kategorien “Produkt: Medisin/Helse”


Les mer

Din helse er viktig for oss

Publisert av Anna Dulén, 06.apr.2020

Vi befinner oss alle i en ny og krevende situasjon. For oss på Wellspect er vår alles helse det aller viktigste. Vi vil derfor understreke at vi har gjennomført nødvendige tiltak som kreves for å sikre at de som trenger våre produkter og tjenester skal kunne føle seg trygge på at vi vil være i stand til å kunne levere akkurat som vanlig.

Les mer

Emne: Wellspect, COVID19

Betyr virkelig CE-merking at et produkt er klinisk testet?

Publisert av Gry Sveinhaug, 26.mar.2020

Vår forsknings- og utviklingsavdeling arbeider daglig med å finne nye og gode løsninger for å forbedre folks liv.  Når de kommer til det punktet der de er klare for å sende et nytt produkt til alle produktspesialistene i verden, må det først godkjennes og bli CE-merket. Betyr det imidlertid at produktet er klinisk testet?

Les mer

Emne: kliniske studier, dokumentasjon

En takk til alt helsepersonell

Publisert av Gry Sveinhaug, 12.mar.2020

Wellspect ønsker å rette en stor takk til alle dere i helsevesenet som for tiden jobber hardt for å takle utbruddet av Koronavirus.

Les mer

Emne: COVID19

Oppdag styrken med Elle

Publisert av Gry Sveinhaug, 27.feb.2020

Wellspects nye produkt gir kvinner muligheten til å håndtere hverdagen på en helt ny måte. Dette er virkelig en «game changer». Nye LoFric Elle er verdens første kateter med L-formet håndtak. Rett og slett en revolusjon innenfor kvinnekateter.


Les mer

En revolusjon i dine hender

Publisert av Gry Sveinhaug, 30.jan.2020

Mange kreative ideer er testet og forkastet i utviklingen av vårt nye kvinnekateter. Det var en ide som stakk seg ut, og den er finjustert til perfeksjon. Dette er historien om LoFric Elle!

Les mer

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK)

Nytt printdesign for LoFric Origo, LoFric Sense og LoFric Hydro-Kit

Publisert av Gry Sveinhaug, 23.jan.2020

LoFric Origo, LoFric Sense og LoFric Hydro-Kit har fått/vil få nytt printdesign på eskene i løpet av 2019.

Les mer

Det er viktig for oss at barn og unge har det bra, og derfor støtter vi Friends og Rädda Barnen – High Five

Publisert av Gry Sveinhaug, 26.des.2019

Engasjerte mennesker som forplikter seg utover sin faste jobb, har vi mange av hos Wellspect. Blant våre ansatte finnes mange som er aktivt involvert innen aktiviteter for barn og ungdom som trenere og mentorer. 


Les mer

Emne: sponsor