Wellspect + International Wheelchair Basketball Federation = Konnichiwa Tokyo!

Publisert av Arita Fejzulai, 08.jul.2021

Vi er glade for at Wellspect er den nyeste Global Partner til International Wheelchair Basketball Federation, IWBF. Dette vil gi oss desto større grunn til å engasjere oss i lekene i Tokyo til sommeren.

Les mer

Emne: sport, arealdifference, IWBF, RoadToTokyo, WeAreWellspect

Hvordan vi jobber for å redusere miljøavtrykket vårt

Publisert av Wellspect Norway, 25.jun.2021

Vi vet at produksjon, transport og kassering av produktene våre påvirker miljøet og medfører betydelige utslipp av klimagasser, noe som bidrar til klimaendringene. Vi jobber aktivt for å redusere klimapåvirkningen, samtidig som vi sørger for at vi tilpasser oss de eksisterende medisinske retningslinjene. Vi er også forberedt på å ta utfordringen med å utvikle et fremtidig klimanøytralt produkt.

Les mer

Våre raske handlinger for å håndtere Covid-19-pandemien

Publisert av Wellspect Norway, 11.jun.2021

For de fleste av oss var 2020 virkelig et utfordrende år, men for noen av oss var det mer utfordrende enn for andre. I arbeidet vårt støtter vi mennesker som lider av urinretensjon eller kronisk obstipasjon, og brukerne våre er avhengige av produktene våre for at hverdagen skal fungere. I tillegg til at de må håndtere pandemien, har de også hindringer de er nødt til å overvinne hver dag, hvert eneste år. For dem er produktene våre avgjørende for livskvaliteten. Målet vårt er å utgjøre en virkelig forskjell hver eneste dag. Ved hjelp av produktene våre kan brukerne få et friere og mer uavhengig liv.

Les mer

Takk til våre sykepleiere på den internasjonale sykepleierdagen

Publisert av Arita Fejzulai, 12.mai.2021

Til tross for utfordringene forårsaket av pandemien i hele verden, har Wellspect, våre partnere og våre distributører klart å opprettholde leveranse av våre produkter, og vår plikt til å ta vare på brukerne våre. Sykepleiere har vært viktige i dette arbeidet. Vi snakket med Sallyanne Haigh, sykepleier i vårt Wellspect UK supportteam.

Les mer

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), transanal irrigasjon (TAI), COVID19, Sykepleie

En ny revolusjon innen intermitterende kateterisering

Publisert av Arita Fejzulai, 22.apr.2021

Da LoFric ble introdusert i 1983, var det verdens første hydrofile urinkateter til intermitterende kateterisering. På den tiden var det en revolusjon, da det erstattet behovet for mindre effektive katetre og gel, og gjorde kateterisering tryggere, enklere og mer behagelig.

Les mer

Emne: Kvinners helse, Lofric Elle

Den internasjonale Kvinnedagen 2021

Publisert av Anna Mars, 08.mar.2021

Vi bryr oss om kvinner og er opptatt av kvinnens helse. I Wellspect er hygiene, kontroll og verdighet en inspirasjon i vårt daglige arbeid.

Les mer

Emne: verdighet, Kvinners helse

Hvorfor LoFric Elle gjør en virkelig forskjell - en innovasjon med fokus på bærekraft

Publisert av Arita Fejzulai, 05.mar.2021

I 2019 lanserte Wellspect et nytt urinkateter for kvinner; LoFric Elle. Hva er så unikt ved LoFric Elle, og hvorfor gjør katetret en virkelig forskjell? Vel, for det første, det er utviklet av kvinner, for kvinner og med tanke på bærekraft gjennom hvert trinn i prosessen. Sara Tronarp, prosjektleder og Susanne Lindholm, global produktsjef forklarer nærmere.

Les mer

Emne: verdighet, Lofric Elle, urologi

Hvordan vi jobber for å redusere vårt energiforbruk ved Wellspect sitt hovedkontor

Publisert av Anna Mars, 11.feb.2021

I løpet av de siste årene har Wellspect iverksatt flere viktige tiltak for å redusere energiforbruket ved hovedkontoret i Mölndal. I dette intervjuet forklarer Magnus Hjalber, Senior Manager for Facility Management, mer.

Les mer

Emne: bærekraft

Alt-i-ett løsningen – trygg og enkel å bruke hvor som helst

Publisert av Anna Mars, 18.jan.2021

Som en følge av en ryggmargsskade han pådro seg i tjueårene, bruker Alan Cook LoFric Hydro-Kit til å tømme blæren. Hør ham fortelle om hvordan kateteriseringen fungerer for ham, og hva det har betydd for hans sosiale liv.

Les mer

Emne: LoFric Hydro-Kit

Wellness + respect = Wellspect

Publisert av Anna Mars, 14.jan.2021

Visste du at bak navnet Wellspect skjuler det seg en lang rekke firmanavn og stolte innovasjoner? 

Les mer

Emne: Wellspect