Se hvordan LoFric® Origos nye fleksible tupp kan bidra til at flere menn tar kontroll over blæra.

Publisert av Wellspect HealthCare, 22.mar.2023

LoFric® Origo™ Flexible er det nyeste medlemmet av LoFric Origo-familien og gjør dermed selvkateterisering tilgjengelig for flere menn. Det er lett å bruke og kan gjøre dagliglivet letter, de kan leve som de selv vil.

Les mer

Advance your nursing career with Wellspect’s study grants

Publisert av Wellspect HealthCare, 14.mar.2023

Do you belong to the nursing community? Does bowel and bladder management interest you? Keep reading. This may be for you.

Les mer

ACCT-MØTE MED FOKUS PÅ BARN: En fantastisk mulighet til å tilegne seg ny kunnskap

Publisert av Stine Elkaer, 21.feb.2023

I forrige hadde vi gleden av å arrangere nok et ACCT-møte på vårt hovedkontor i Mølndal. Denne gangen med fokus på blære- og tarmproblemer hos barn. På møtet deltok det helsepersonell fra hele Sverige. Med stor interesse, godt humør og mye erfaringsutveksling blant deltagerne ble møtet en suksess.

Les mer

Hvordan lykkes med blærekontroll – webinarepisode fra ISCoS

Publisert av Wellspect HealthCare, 07.feb.2023

Vi er endelig tilbake med en ny episode av ISCoS webinarserie «SCI Care – What Really Matters». Denne gangen fokuserer vi på blærekontroll og hvordan lykkes med intermitterende kateterisering.

Les mer

Produktsjefen som har tatt på seg de bærekraftsbrillene

Publisert av Stine Elkaer, 24.jan.2023

Den nordiske produktsjefen Pär Ottosson har vært en del av Wellspect i mer enn 20 år. Etter hvert som årene har gått, har bærekraft blitt en større del av hans privatliv, men absolutt også på jobben, og det gleder produktsjefen å se at selskapet utvikler seg på dette punktet.

Les mer

ISCoS Webinar: Tips og triks for transanal irrigasjon – Hvordan du lykkes med tarmbehandlingen din

Publisert av Wellspect HealthCare, 10.jan.2023

Vi er glade for å være tilbake med ISCoS for en ny episode av webinarserien "SCI Care - What Really Matters". Denne gangen med fokus på transanal irrigasjon og hvordan du lykkes med tarmbehandlingen din.

Les mer

Wellspect studiestipend synliggjør sykepleierens rolle i klinisk forskning

Publisert av Wellspect HealthCare, 29.des.2022

Hvert år deler Wellspect ut to studiestipender til sykepleiere der kliniske studier kaster lys over medisinsk praksis knyttet til tarm- og blærebehandling. Studiestipendene er en måte Wellspect opprettholder sin forpliktelse til å fremme kontinenspleie på.

Les mer

Åpningstider i julen

Publisert av Wellspect HealthCare, 22.des.2022

Vi holder åpent som vanlig i romjulen.

Les mer

Emne: ViErWellspect, Kundeservice, ValgetDuAlltidKanStolePå

Seks råd for julen til deg som bruker TAI

Publisert av Wellspect HealthCare, 08.des.2022

Julen er en fantastisk tid, men den kan også by på forstyrrelser for deg som er bruker av transanal irrigasjon (TAI). Mellom familiebesøk og mye god mat og drikke kan det være utfordrende å opprettholde rutiner for tømming av tarmen. Vi har satt opp noen råd som kan hjelpe deg med dette.


Les mer

Hvorfor er det så viktig å gå på do?

Publisert av Wellspect HealthCare, 19.nov.2022

For verdens toalettdag, grunnlagt av FN for å sette fokus på den globale sanitetskrisen, vil vi rette søkelyset på viktigheten av å gå på do når nøden byr seg, og viktigheten av tilgang på offentlige toaletter, for alle.

Les mer