Brukerveileder for RIK nå som e-bok

Publisert av Anna Mars, 23.jul.2020

Finn meg på:

Våre brukerveiledere for Ren Intermitterende Kateterisering (RIK) har i mange år vært til stor hjelp for alle som skal starte RIK med LoFric. Brukerveilederne har hittil vært trykt som brosjyre, men nå gjør de premiere i digital kostyme som e-bok.

wellspect-cic-guides-no

Da flere velger å skaffe seg informasjon på mobil eller lesebrett, synes vi det er en selvfølge å tilpasse våre brukerveiledere til digitalt format. Vi vet at i den første tiden etter å ha startet med RIK kan man trenge å lese en instruksjon flere ganger innen man kjenner seg trygg med sin nye rutine. Derfor håper vi at tilpasningen av våre brukerveiledere til digitalt format skal gjøre det enklere for deg som er ny bruker av LoFric eller for deg som foreskriver LoFric.

I løpet av høsten kommer også brukerveilederne med RIK for deg som har ryggmargsskade eller forstørret prostata som e-bok. 

Våre omfattende brukerveiledere for RIK i e-bokformat inneholder informasjon om:                    

  • Hva er Ren Intermitterende Kateterisering (RIK)?
  • Årsaker til problemer med blæretømming
  • Slik utfører du RIK
  • Hvordan kan RIK løse problemene dine?
  • Nyttig å vite om tappekatetre
  • Gode råd og tips

Vil du vite mer om kontinensproblemer og hvordan man kan behandle dem?

Last ned brukerveilederne for RIK som e-bok

Psst! Visste du at våre instruksjonsvideoer for RIK finnes på YouTube? Vi har nettopp lansert en ny YouTube kanal, Wellspect Norden, der vi legger opp instruksjonsvideoer, tips og triks samt brukerhistorier.

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), e-Bok, tips og triks, brukerveileder