Det er viktig for oss at barn og unge har det bra, og derfor støtter vi Friends og Rädda Barnen – High Five

Publisert av Gry Sveinhaug, 26.des.2019

Engasjerte mennesker som forplikter seg utover sin faste jobb, har vi mange av hos Wellspect. Blant våre ansatte finnes mange som er aktivt involvert innen aktiviteter for barn og ungdom som trenere og mentorer. 

wellspect-children-playing
For å støtte opp om våre ansattes frivillighetsarbeid, sponser Wellspect forskjellige organisasjoner. Alle ansatte kan hvert år søke om tilskudd til en organisasjon, med en begrunnelse for hvorfor de ønsker å bli sponset av Wellspect. Vi har så langt sponset mer enn 18 organisasjoner og i løpet av 2019 blir vi «Bedriftsvenn» med to veldedige organisasjoner, Friends og Rädda Barnen – High Five.

Friends jobber for et tryggere samfunn for barna våre. De tilbyr kunnskap, verktøy og støtte i forebyggende arbeid mot mobbing i skole, idrett og på arbeidsplasser. Rädda Barnens initiativ High Five jobber for trygge og inkluderende idrettsaktiviteter for barn og ungdom. De hjelper foreninger med å lage tydelige rutiner rundt å forebygge, oppdage og håndtere diskriminering, vold og seksuelt misbruk.

Emne: sponsor