En ny revolusjon innen intermitterende kateterisering

Publisert av Arita Fejzulai, 22.apr.2021

Da LoFric ble introdusert i 1983, var det verdens første hydrofile urinkateter til intermitterende kateterisering. På den tiden var det en revolusjon, da det erstattet behovet for mindre effektive katetre og gel, og gjorde kateterisering tryggere, enklere og mer behagelig.


Nå introduserer vi en ny revolusjon innen intermitterende kateterisering – denne gangen rettet direkte mot kvinner. Det nye LoFric Elle er verdens første intermitterende kateter med et L-formet håndtak. Med dette håndtaket har vi tatt hensyn til i ulik kroppslig form mellom menn og kvinner og de utfordringer som kvinner som kateteriserer seg står ovenfor.

Møter med over hundre erfarne helsepersonell og brukere har vært en del av produktutviklingsprosessen til denne nye innovasjonen på Wellspect. Deres meget verdifulle og verdsatte innspill har hjulpet oss med å oppfylle vårt utviklingsmål om å gjøre en reell forskjell for brukerne - denne gangen med LoFric Elle.

Hos Wellspect går vi aldri på akkord med brukernes helse. Vi vet at for våre kvinnelige brukere er diskresjon og estetisk design nøkkelen, men vi fokuserer også på smart brukersentrert design og funksjonalitet. Vi har faktisk blitt tildelt to designpriser for LoFric Elle: "iF Design Award 2020, disciplin of product, category of medicine / health" og også RedDot-prisen, innen kategorien "product health".

LoFric Elle er neste generasjon av LoFric engangs kateter for kvinner med vår patenterte Urotonic ™ Surface Technology, som har alle fordelene med den anerkjente kvaliteten på LoFric. Det gjør intermitterende kateterisering enkelt å lære bort og enkelt å lære, samtidig som det gjør det mulig for flere kvinner å utføre selvkateterisering med bedre selvfølelse, mer frihet og kontroll. Enkelt sagt, det er et LoFric for kvinner med et L-formet håndtak for økt uavhengighet.

Klikk her for å bestille vareprøver på LoFric Elle

Emne: Kvinners helse, Lofric Elle