Nå er vi på YouTube!

Publisert av Anna Dulén, 15.jun.2020

Finn meg på:

Når sosial avstand er avgjørende for at vi skal klare de utfordringene vi sammen står i, får vi prøve å finne nye måter å hjelpe hverandre på. Vi på Wellspect ser det som vårt viktigste oppdrag å fortsette med å forsøke og gjøre en virkelig forskjell for de som har problemer med urinblære og tarm, selv om det blir litt på avstand akkurat nå. Vi har derfor nå lansert YouTube kanalen Wellspect Norden der man, blant annet, kan finne våre  instruksjonsvideoer.

wellspect-youtube

For den som akkurat har startet med Ren Intermitterende Kateterisering (RIK), Transanal irrigasjon (TAI) eller er i ferd med å starte, vet vi at det kan føles litt tungt. Det kan være vanskelig å venne seg til en ny rutine eller vite om man gjør det riktig.

Uansett om det dreier seg om hvordan man skal håndtere en blinkende varsellampe på vaskemaskinen eller lære seg hvordan man skal utføre RIK, er YouTube det naturlige stedet man leter etter instruksjoner. Da vil vi jo selvfølgelig finnes der for de som trenger våre instruksjonsvideoer. 

På vår kanal Wellspect Norden finnes informative instruksjonsvideoer for RIK og TAI. Framover kommer du også til å finne brukerhistorier, instruksjonsvideoer for våre ulike produkter og tips og triks.

Besøk vår YouTube kanal