Wellness + respect = Wellspect

Publisert av Anna Mars, 14.jan.2021

Finn meg på:

Visste du at bak navnet Wellspect skjuler det seg en lang rekke firmanavn og stolte innovasjoner? 

1245892-Wellness + Respect =Wellspect-HC

Fra det opprinnelige AB Sjukvårdsutensilier (grunnlagt i 1948 og siden endret til Medical Tools Inc) hele veien til det verdenskjente Astra Tech. I dag er fortsatt firmaets hovedkontor og produksjon på det opprinnelige stedet i Mølndal, rett utenfor Gøteborg på den svenske vestkysten, med datterselskaper og salgskontorer over hele verden.

Da Dentsply kjøpte bedriften fra AstraZeneca i 2011, ble navnet Astra Tech endret til Wellspect. Med et fokus på personers helse og velvære, mer spesifikt menneskers viktigste kroppsfunksjoner, ble tanker om det nye navnet naturlig sentrert om velvære (wellness).

Våre største ambisjoner er å gi økt uavhengighet og selvfølelse til de som bruker våre produkter og respekt er viktig for at man skal føle seg vel. Respekt for mennesker, for menneskers behov og for menneskers liv. Derav navnet Wellspect.

Navnet Wellspect inspirerer og motiverer oss hver dag når vi er på jobb. Responsen vi får fra folk som oppdager våre produkter og får livet tilbake etter mange års frustrasjon, noen ganger også isolasjon, beviser for oss at det vi gjør har stor innvirkning. We make a real difference.

Emne: Wellspect