Wellspect vinner verdenskjent iF DESIGN AWARD 2020

Publisert av Gry Sveinhaug, 20.apr.2020

Vinnerproduktet, LoFric® Elle™, vant i kategorien “Produkt: Medisin/Helse”

if design award LoFric Elle

Hvert år arrangerer verdens eldste uavhengige designorganisasjon, Hannover baserte iF International Forum Design GmbH, iF DESIGN AWARD.

  • 7298 bidrag fra 46 land ble sendt inn til en jury på 28 medlemmer, satt sammen av uavhengige eksperter fra hele verden

  • Juryen lot seg begeistre av LoFric Elle, med sitt unike L-formede håndtak for en ny, enklere og mer hygienisk kateterisering for kvinner

Det første engangskatetret med L-formet håndtak

LoFric Elle gir kvinnelige brukere et engangskateter som er klart til bruk, hygienisk og lite og diskret.

Det unike ergonomiske håndtaket gjør det mulig å sitte mer oppreist når man kateteriserer seg, og dermed får man bedre kontroll. Hylsen blir til et håndtak når det festes på katetret. Det er en ny måte å kateterisere på, og gjør det både lettere å lære og utføre.

I tillegg til at vi har fokus på diskret design, tilbyr Wellspect smarte og brukervennlige design som utgjør en virkelig forskjell for både brukere og helsepersonell. Vi kombinerer alltid estetikk med funksjonalitet.

Alle pasienter er unike på en eller annen måte. Jeg mener LoFric Elle er et tilbud for alle kvinner, uansett behov, på en helt ny måte. Kvinner i alle kroppsfasonger og med ulik grad av håndfunksjon, kan nå utføre RIK. 

Carin Bergfeldt, Ergoterapeut, Sverige

Klikk her for mer informasjon om LoFric Elle