En oppsummering av året og et ønske om en riktig god jul!

Publisert av Anna Mars, 17.des.2020

Finn meg på:

At 2020 har vært et annerledes år, vil være å si det (litt for) mildt. Vi, både som mennesker og selskap, har hatt utfordringer som vi aldri hadde klart å forutse. Å gjøre en virkelig forskjell har aldri vært så vanskelig, men også så viktig som i år.

snowball-in-hand

Ettersom vi nå snart legger 2020 bak oss og ser frem til et nytt år, har vi prøvd å oppsummere det siste året og aktivitetene vi som selskap har gjort for å gjøre en forskjell i tiden som er gått.

I begynnelsen av året, da COVID-19 ble en realitet for oss alle, og desinfeksjonsmidler ble en knapp vare på sykehusene, gikk deler av produksjonen over til å produsere desinfeksjonsmidler til sykehusene i Västra Gøtaland regionen i Sverige. Vi gjorde også en god jobb med å sikre leveransene fra Wellspect sin fabrikk i Mølndal, utenfor Gøteborg, for å muliggjøre kontinuerlig og sikker bruk for alle som trenger våre viktige produkter.

Da sykehus i varierende grad reduserte den vanlige driften, for å hjelpe i kampen mot COVID-19, og pasienter vegret seg for å besøke sykehus for å få opplæring i ren intermitterende kateterisering (RIK) eller transanal irrigasjon (TAI), gjorde vi våre brukerveiledere for RIK til digitale e-books og lanserte også en YouTube kanal slik at de som er nye brukere av produktene våre enkelt kan lese og se instruksjonsvideoer hvor de måtte ønske.

I løpet av det siste året har vi også snakket om hvordan vi utgjør en virkelig forskjell ved å redusere klimaavtrykket vårt. Som en del av dette har vi endret belegningsprosessen for LoFric som har blitt grønnere. Dette betyr at vi bruker mindre vann, mindre energi og mindre kjemikalier under produksjonsprosessen.

Vil du ta kontakt med oss under juleuken så holder vår kundeservice åpent som vanlig 09.00-15.00 alle hverdager i julen og nås enklest på telefon 815 59 118 eller via e-mail info.no@wellspect.com.

En riktig God Jul og et Godt Nytt År ønsker teamet på Wellspect!

Kontakt oss

Last ned brukerveilederne for RIK som e-bok

Besøk vår YouTube kanal

Emne: ren intermitterende kateterisering (RIK), e-Bok, arealdifference, youtube