Wellspect + International Wheelchair Basketball Federation = Konnichiwa Tokyo!

Publisert av Arita Fejzulai, 08.jul.2021

Vi er glade for at Wellspect er den nyeste Global Partner til International Wheelchair Basketball Federation, IWBF. Dette vil gi oss desto større grunn til å engasjere oss i lekene i Tokyo til sommeren.

1246356-IWBF sponsorship blog post 2-HC

Avtalen kommer som en naturlig fortsettelse av støtten vi gir i Sverige til lokale organisasjoner som Spinalis, GBG Lions Wheelchair Rugby og GRBK (Göteborg rullestol basketball), og erstatter et eksisterende 14 årig partnerskap som Wellspect har i Tyskland med Deutscher Rollstuhl-Sportverband (DRS). Vi ønsker nå å utvikle denne støtten fra landsnivå til mer global skala. Vi ønsker å utvikle dette vellykkede samarbeidet, og viser ikke bare sporten rullestolbasket, men også vår felles visjon om å gjøre en endring i noens liv. Som en ledende, global leverandør av innovativt medisinsk utstyr som skal hjelpe mennesker med blære- eller tarm dysfunksjon, vet vi at produktene våre er avgjørende for idrettsutøvere som trenger dem - for at de skal kunne leve et aktivt liv.

En delt visjon om å gjøre en forskjell for samfunnet
IWBF-president, Ulf Mehrens, sa: "Vi er svært glade for å ønske Wellspect velkommen som en IWBF Global Partner. Det er et privilegium å samarbeide med et så anerkjent selskap som deler samme visjon og lidenskap som oss for å gjøre en forskjell for samfunnet, og vi tror de vil være en god partner i vårt oppdrag med å utvikle og øke rullestolbasket over hele verden. Vi er sikre på at partnerskapet vil lykkes for begge organisasjoner, og vi ser frem til et fruktbart samarbeid."

En lidenskap for å redusere ulikheter
Svenn Poulsen, konserndirektør i Wellspect HealthCare, legger til: “Vi har en dyp forståelse og respekt for utfordringene som alle som trenger produktene våre står overfor. Vi tror lidenskapelig på å redusere ulikheter og tilby muligheten til alle brukerne våre. Når vi kjenner engasjementet og lidenskapen som er nødvendig for å overvinne hindringer og møte nye utfordringer, føler vi oss sikre på at vårt partnerskap med IWBF vil bidra til å demonstrere vår felles visjon om å gjøre en reell forskjell."

En organisasjon som ønsker å gi muligheter til alle
International Wheelchair Basketball Federation (IWBF) er det internasjonale styringsorganet som er ansvarlig for rullestolbasketball. Det er en ideell organisasjon som har som formål å gi muligheter for personer med nedsatt funksjonsevne å spille rullestolbasket.

For mer informasjon, se www.iwbf.org og følg med for flere oppdateringer her på bloggen.

Emne: sport, arealdifference, IWBF, RoadToTokyo, WeAreWellspect