Wellspect With You: Mer tid til å leve

Publisert av Anna Mars, 28.okt.2021

Finn meg på:

Når du velger Wellspect får du mer enn kun produkter med høy kvalitet. Wellspect With You er vårt gode servicetilbud som gir deg svar og support, hvert steg på veien. Gjennom Wellspect With You er vi her når du trenger oss. Vårt mål er at du skal glemme dine bekymringer – og bare fortsette å leve.

AID87941_1000 x 667
Enten det er du som bruker produktene våre, eller du trenger support for et familiemedlem, kan du få rask assistanse online eller over telefon, samt også personlig. Vi har et bredt spekter av tjenester fra personlig support og kundeservice til opplæring og undervisning.

Våre tjenester inneholder:

 • KUNDESERVICE
  Praktisk assistanse og motiverende støtte and encouraging support
  Vår kundeservice tilbyr personlig støtte og er forpliktet til å hjelpe deg på best mulig måte. Ingen spørsmål er for små - eller for store.

 • PERSONLIG SUPPORT
  Støtte i hvert steg
  Vi tilbyr både skreddersydd materiell og supportprogram. Supportprogrammet tilbyr et personlig kontaktpunkt hos Wellspect som kan gi kontinuerlig støtte og bistand under starten av behandlingen for å sikre best mulig håndtering av produktene våre. Den personlige supporten vil fortsette til du føler deg komfortabel og trygg med å utføre terapien på egen hånd.

 • GRATIS PRODUKTPRØVER 
  Vi har løsningen for deg
  Dine behov og personlige preferanser kan variere gjennom årene, og ettersom vi regelmessig presenterer nye innovasjoner, tilbyr vi gratis produktprøver for å prøve og teste ut hvilket produkt som passer best i DITT liv.

 • SUPPORT FRA LIKEMENN
  Å dele er omsorg
  Noen ganger kommer det beste rådet fra noen som har opplevd de samme utfordringene som deg, eller har dypere kunnskap på området, for eksempel helsepersonell. Vi arrangerer derfor opplæring og møter for brukere av produktene våre, der de kan møtes og dele sine erfaringer. Ingenting er som å få informasjon fra noen som har opplevd noe lignende som deg.

Vil du vite mer?

Les mer om vårt fullstendige servicetilbud her

Har du spørsmål eller vil du komme i kontakt med noen i Wellspect teamet?

Kontakt oss

Emne: Wellspect With You, Personlig Support, Gratis produktprøver, Kundeservice, Support fra likemenn